Izmire Meteor Düştü - 19649aglwe6mqm - Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı.

Izmire Meteor Düştü - 19649aglwe6mqm - Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı.. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Izmire meteor düştü mü geçen tüm içerikler için tıklayınız. Dünyanın sonu mu geliyor ? Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.

Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi
Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi from www.egehaber.com
İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi… meteorlar dünya atmosferiyle etkileşim içine giren meteorların hava direnci ile karşılaşması. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'e meteor mu düştü ? Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.

Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor.

Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. Dün gece i̇zmire meteor düştü. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Sonra bir duyduk ki meteor düşmüş izmire nasıl duyduk sesi. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.

Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından i̇zmir ve çevresine düşen meteorun görüntüsü notuyla paylaşılan video, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti.

Etp11bipjsabjm
Etp11bipjsabjm from www.sondakikaturk.com.tr
Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Sonra bir duyduk ki meteor düşmüş izmire nasıl duyduk sesi. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor.

İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. İzmir urla buralarda düştüğünü söylüyorlar ne yapsam bilmiyorum. Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.

Mbt6nzut6z65lm
Mbt6nzut6z65lm from cdn.webtekno.com
Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç.

Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor.

Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Sonra bir duyduk ki meteor düşmüş izmire nasıl duyduk sesi. Dünyanın sonu mu geliyor ? İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. İşte, meteor düştü iddiası ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve konuyla ilgili bilgiler. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama